Netwerken in de zorg

In de praktijk is samenwerken weerbarstig en levert het lang niet altijd het gewenste resultaat op. Wil jij met je netwerk échte transformatie in de zorg bereiken? Dan duikt Schoneveld Zorgadvies aan de hand van het sprekende verhaal ‘Netwerken, een oceaan vol van mogelijkheden’ met jou de oceaan in om te komen tot bruisende golven van transformatie. Onderaan de pagina kun je het ebook downloaden. Aan de slag met de Oceaan? Hieronder vind je het aanbod.

Snorkelen in jouw oceaan
In een online coworkingsessie van 2,5 uur, ga ik met jou en de andere deelnemers aan de slag om jouw netwerk in kaart te brengen en om aan de hand van de metafoor van de oceaan een verbeterplan te maken voor meer energie en resultaat in jouw netwerk. Kosten: €197 exclusief BTW. Schrijf je in door een mailtje te sturen naar info@schoneveldzorgadvies.nl.

Een duik in jouw oceaan
In een fysieke coworkingsessie met jouw netwerkpartners, brengen we gezamenlijk in kaart wat goed gaat in het netwerk en wat beter kan, en komen we tot een actieplan voor een bruisend netwerk dat écht bijdraagt aan transformatie.

Langszij komen op jouw oceaan
Heb je hulp nodig bij het vormgeven, doorontwikkelen of bijsturen van jouw netwerk? Ik kom graag langszij om jou en je netwerk daarbij te helpen, en tijdelijk mee te varen en navigeren op jouw oceaan.

Extra voordelen voor klanten
Als klant kun je deelnemen aan de Oceaan Learning Community. Twee keer per jaar organiseren we een evenement waar je inspiratie kunt opdoen, en andere netwerkwerkers kunt ontmoeten.

Download mijn e-book

Mijn e-book ‘Een oceaan vol van mogelijkheden’ gaat over netwerken. Gestoeld op theorie én ervaring. Verwoord zonder theoretische modellen en analyses vol managementtaal. Aan de hand van het beeld van de oceaan, neem ik je mee in de wondere wereld van het netwerk.

Bij het downloaden van mijn e-book, ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden en privacyverklaring.

13 + 8 =

“Ik vertel graag het verhaal over netwerken en kan het vertalen naar concrete stappen in hier en nu.”

 

Marike Schoneveld